Verzekeringen

Hulp nodig bij het vinden van de beste verzekering? Westerduin Assurantiën staat voor je klaar. Wij helpen je bij het afsluiten van de verzekering die bij je past: de verzekering met de beste dekking tegen de laagste prijs.

Bij Westerduin Assurantiën kun je onder meer terecht als je op zoek bent naar de beste schadeverzekeringen, bedrijfsverzekeringen, levensverzekeringen, medische verzekeringen en uitvaartverzekeringen.

Schadeverzekeringen

Wil je verzekerd zijn tegen brand, inbraak, waterschade, storm, blikseminslag of een ontploffing? Dan heb je een schadeverzekering nodig. Denk bijvoorbeeld aan een inboedelverzekering, zodat schade aan je huisraad wordt vergoed. Dit zijn een aantal voorbeelden van schadeverzekeringen:

• Woonhuisverzekering (Dekking tegen schade aan je woning)
• Inboedelverzekering (Dekking tegen schade aan je huisraad)
• Aansprakelijkheidsverzekering (Als je anderen schade of letsel toebrengt)
• Auto- motor- en bromfietsverzekering (Voor schade met of door motorrijtuigen)
• Rechtsbijstand voor particulieren (Vergoeding van kosten rechtsbijstand)
• Doorlopende reisverzekering (Het hele jaar verzekerd tijdens uw vakanties)

Medische verzekeringen

Wil je advies bij het overstappen naar een andere zorgverzekering? Westerduin Assurantiën helpt je bij het vergelijken van de premies en de bijbehorende dekking. Wij zoeken voor jou de beste dekking tegen de laagste premie. Wil je je verzekeren tegen hoge ziektekosten, tandartskosten en ongevallen of juist voor fysiotherapie? Wij zoeken de verzekering die bij jouw persoonlijke situatie aansluit.

Bedrijfsverzekeringen

Als ondernemer wil je voorkomen dat je aanloopt tegen hoge kosten voor juridische hulp en incassobijstand. Daarom is het handig om je daartegen te verzekeren. Ook daarvoor kun je bij Westerduin Assurantiën terecht. Wij helpen je bij het vergelijken van de verschillende opties en bij het afsluiten van de verzekering die het beste bij jouw bedrijf past. Bij bedrijfsverzekeringen kun je denken aan:

• Aansprakelijkheidsverzekering
• Rechtsbijstandverzekering
• Arbeidsongeschiktheidsverzekering
• Bedrijfsautoverzekering

Levensverzekeringen

Ben je op zoek naar een levensverzekering die bij je past? Wij helpen je bij het vergelijken van de verschillende verzekeringen en afsluiten van de verzekering met de laagste premie en de beste voorwaarden voor jou.

Bij het afsluiten van een levensverzekering kijken wij naar jouw persoonlijke situatie. Wil je bijvoorbeeld een aanvulling op je pensioen, dan zoeken wij voor jou de perfecte lijfrenteverzekering. Wil je je gezin beschermen tegen hoge kosten mocht je onverhoopt overlijden, dan gaan we op zoek naar een overlijdensrisicoverzekering. Wil je verzekerd zijn van een mooie uitvaart, zonder financiële zorgen voor je nabestaanden? Dan helpen we je bij het afsluiten van een uitvaartverzekering.

Wil je meer inzicht in je pensioen en weten wat de invloed is geweest van de verandering van pensioenregelingen de afgelopen jaren? Neem dan ook contact op met Westerduin Assurantiën. Dan bekijken we samen wat er is geregeld en hoe je financiën eruit zien als je met pensioen gaat. Mocht het pensioen lager uitvallen dan verwacht, dan verkennen we samen de mogelijkheden om die situatie te verbeteren.