MONUTA uitvaartverzekeringen

Als uitvaartverzorger Ć©n uitvaartverzekeraar bieden we een totaalpakket van producten en diensten die met uitvaart te maken hebben. Zo kun je, om te beginnen, bij Monuta je uitvaartwensen vastleggen. Als uitvaartverzekeraar helpen we je graag om deze wensen betaalbaar te maken met de juiste uitvaartverzekering. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger dat jouw uitvaartwensen worden uitgevoerd.

Uitvaartverzorger
Als uitvaartverzorger vinden we het belangrijk dat je de mogelijkheid hebt om van tevoren na te denken over je uitvaart. Daarom vind je op onze website informatie over alles wat met uitvaart te maken heeft. Laat je op ideeƫn brengen door onze uitvaartstijlen en voorbeelden van bijzondere uitvaarten die onze uitvaartverzorgers mochten verzorgen. Je kunt ook testen welk uitvaarttype je bent. En leg jouw uitvaartwensen gemakkelijk vast met Monuta uitvaartontwerp .

We helpen je graag om van elk einde een mooie herinnering te maken. Ook als je de uitvaart voor een dierbare moet regelen . Daarom vind je op onze website ook informatie over het regelen van een uitvaart. Heb je net een dierbare verloren of wil je iemand steunen na een verlies? Ook dan helpen we je graag. Met onze jarenlange ervaring weten we hoe moeilijk de periode na een verlies kan zijn. Lees bijvoorbeeld meer over rouwverwerking of steun iemand met een kaartje.

Uitvaartverzekeraar
Als uitvaartverzekeraar bieden we je graag een uitvaartverzekering die past bij jouw situatie. Daarom vind je op de website uitgebreide informatie over onze verzekeringen . Zo kun je bekijken welke uitvaartverzekering het best aansluit bij jouw uitvaartwensen.

Grafkostenmeter
KlikĀ hierĀ voor een berekening van de grafkosten.

Bel bij overlijden:Ā 0800 – 023 05 50 (gratis).