Over Westerduin Assurantiën

Wie op zoek is naar een verzekering of hypotheek kan sinds 1986 aankloppen bij Westerduin Assurantiën. Wij zijn een onafhankelijk financieel adviseur op Voorne-Putten, in Schiedam en Vlaardingen dat als tussenpersoon zaken doet met meerdere verzekeringsmaatschappijen en geldverstrekkers. Doordat wij een klein kantoor zijn, kunnen wij veel aandacht schenken aan de persoonlijke wensen van onze klanten.

Westerduin Assurantiën is een financieel adviseur waar je terecht kunt voor alle soorten verzekeringen en hypotheken. Of je nu op zoek bent naar een schadeverzekering met een lage premie en een goede dekking of een hypotheek met een lage rente: wij helpen je bij het vinden van het product dat bij je past.

Bij Westerduin Assurantiën vinden wij goede service erg belangrijk. We zijn daarom 24/7 bereikbaar (indien nodig) en staan altijd voor je klaar om je te helpen bij jouw vragen of verzoeken. Als je onverhoopt te maken krijgt met schade dan zorgen wij voor een snelle en goede afhandeling van de procedure.

Neem direct vrijblijvend contact op!