Hypotheken

Ben je op zoek naar een koopwoning op Voorne-Putten, in Schiedam of Vlaardingen en wil je weten welke hypotheek het beste aansluit bij jouw situatie. Dan is dit hƩt moment om contact op te nemen met Westerduin Assurantiƫn. Wij geven je graag deskundig en persoonlijk hypotheekadvies. Neem contact met ons op voor een oriƫnterend gesprek.

Bij Westerduin Assurantiƫn helpen we je graag bij alles wat je wilt weten over het afsluiten van een hypotheek. Je kan bij ons terecht als je je aan het oriƫnteren bent op de huizenmarkt en wilt weten hoe hoog jouw maximale hypotheek is, maar ook als je jouw droomwoning al op het oog hebt en zo snel mogelijk een bod op een huis wilt doen.

Bij het afsluiten van een hypotheek denk je al snel aan een geldverstrekker die de laagste rente biedt. Maar dat hoeft in jouw situatie lang niet altijd de meest geschikte optie te zijn. Wij werken samen met verschillende geldverstrekkers. Daardoor kunnen wij altijd de beste voorwaarden aanbieden voor jouw situatie, in combinatie met de laagste rente die daarbij hoort. Wij nemen de opties graag met je door.

Het afsluiten van een hypotheek doen wij het liefst in een persoonlijk gesprek. Wij vinden namelijk dat je een hypotheek niet zomaar even afsluit via het internet. Wij maken graag in een persoonlijk gesprek kennis, zodat we een hypotheek vinden die optimaal aansluit bij jouw situatie. Wij komen geheel vrijblijvend en kosteloos bij je thuis om een offerte te maken die past bij jouw wensen.