Voorbeeld slide Schadeverzekeringen

Levensverzekeringen

Financieringen

Pensioenen

Hypotheken

Spaarverzekeringen

Uitvaartverzekeringen
Contact opnemen

Huiszaken 🏠

Sneller dan op Funda jouw droomhuis?

Vind mijn droomhuis!

Scherm delen 🖥️

Kijk direct mee met jouw adviseur!

Scherm delen

Polismap 📒

Inloggen in jouw online polismap.

Polismap VKG

Polismap Voogd & Voogd

Westerduin Assurantiën: verzekeringen en hypotheken op maat

Ben je op zoek naar de goedkoopste verzekering of wil je een hypotheek afsluiten die perfect bij je past? Dan moet je bij Westerduin Assurantiën zijn. Wij zijn een onafhankelijk financieel adviesbureau op Voorne-Putten, in Schiedam en Vlaardingen. Wij helpen je graag bij het vinden van financiële producten (onder andere hypotheken, verzekeringen, pensioenen en lijfrente) die bij je passen. Wij staan altijd voor je klaar en vinden goede service en bereikbaarheid erg belangrijk.

Premie berekenen

Verzekering Voorne-Putten, Schiedam of Vlaardingen

Goedkoopste verzekering met ruime dekking

Wil je de goedkoopste verzekeringspremie met een ruime dekking? Voor verzekeringen op maat moet je bij Westerduin Assurantiën zijn. Of het nu gaat om een inboedel-, zorg-, uitvaart-, auto-, aansprakelijkheid- of rechtsbijstandverzekering, wij zorgen dat particulieren en bedrijven de verzekeringen krijgen die bij hen past.

Door de enorme hoeveelheid verzekeringen is het voor verzekerden steeds moeilijker om een overzichtelijk pakket te houden. Daar schiet Westerduin Assurantiën te hulp. Wij zorgen ervoor dat jouw verzekeringspakket helemaal op orde is, zodat je niet dubbel, onder- of oververzekerd bent. Het afsluiten van een verzekering is via ons bovendien gemakkelijk en overzichtelijk.

Meer informatie over verzekeringen
Hypotheek Voorne-Putten, Schiedam of Vlaardingen

Hypotheek op maat

Wil je een huis kopen en wil je goed, onafhankelijk advies bij het kiezen en afsluiten van je hypotheek? Neem dan contact op met Westerduin Assurantiën. Wij helpen je graag bij het vinden van de beste hypotheek voor jouw situatie. Voor een offerte kun je het beste contact opnemen met ons kantoor. Door de hedendaagse regelgeving vinden wij het verstandig om de hypotheek niet online af te sluiten, maar in een persoonlijk gesprek de opties door te nemen. De hypotheek met de laagste rente hoeft namelijk niet altijd de beste keuze te zijn in jouw persoonlijke situatie. Wij komen geheel vrijblijvend bij je thuis om een offerte maken en samen te zoeken naar de hypotheek die bij jouw wensen past.

Westerduin Assurantiën werkt samen met verschillende geldverstrekkers. Daardoor kunnen wij altijd de beste voorwaarden aanbieden in combinatie met de goedkoopste rente.

Meer informatie over hypotheken