zoeken

Digitale verzekeringspost:
geen papierwerk meer

U kunt ervoor kiezen om uw polisblad, premienota of specificatie voortaan digitaal te ontvangen via internetbankieren. Dit is handig. Meld u direct aan door hieronder uw bank te kiezen.

Wat is de digitale nota ViaMijnBank?
Feitelijk is dit uw bank als brievenbus. In plaats van een papieren nota ontvangt u de nota in uw persoonlijke internetbankier-omgeving. Diverse documenten komen hiervoor in aanmerking: facturen, incasso’s, salarisstroken, pensioenoverzichten en verzekeringspolissen. Met de digitale nota’s ontvangt u al deze nota’s van leveranciers samen in uw vertrouwde bankomgeving, om te betalen en te bewaren.

Uw verzekeringspost digitaal via internetbankieren; Wat zijn de voordelen?
Op dit moment ondersteunen al 100+ organisaties deze nieuwe digitale verzendwijze en dit aantal groeit snel. Zo kunt u ook de verzekeringspost die nu nog per post toegestuurd krijgt van ons digitaal ontvangen via internetbankieren. Deze dienst is gratis en levert voor u vooral gemak op. U kunt namelijk onze post niet meer kwijtraken. Altijd en overal kunt u via de vertrouwde banksite uw polisbladen raadplegen. Premienota’s hoeft u niet meer over te typen, maar betaalt u met één muisklik. Daarnaast wordt het milieu minder belast en bespaart het kosten.

Waar zie ik mijn digitale verzekeringspost in internetbankieren?
Indien u bankiert bij de ABN AMRO of ING, dan gaat u naar ‘Betalen’ en klikt u op ‘Digitale nota’. Er verschijnen nu enkele submenu items waaronder ‘Nieuwe nota's’. Door hier op te klikken gaat u naar uw ontvangen digitale nota’s. ‘Mijn bedrijven’ is een overzicht van organisaties die uw toestemming hebben om digitale nota’s af te leveren in uw bankomgeving. Op ‘Aanmelden’ klikt u om nieuwe leveranciers te selecteren voor deze service. Bij de ING klikt u op ‘Alle bedrijven’ om u aan te melden bij een nieuwe leverancier. U vindt ons met de naam "Van Kampen Groep" in de lijst van deelnemende bedrijven. (Zij verzorgen deze service in opdracht van ons)

Bij de Rabobank klikt u onder ‘Betalen & sparen’ voor de optie ‘Rabo NotaBox’. Dit is de digitale nota van de Rabobank. Bij ‘Aanmelden bedrijven’ kunt u Van Kampen Groep selecteren om uzelf aan te melden. (Dit is onze dienstverlener voor deze service)

Kies uw bank om uzelf nu aan te melden
U kunt zich ook direct aanmelden door hiernaast uw bank te kiezen. Na inloggen op uw internetbankieren ziet u de Van Kampen Groep digitale nota aanmeldpagina. Hier hoeft u alleen nog maar uw bankrekeningnummer (die bij ons bekend is) in te voeren.

Westerduin Assurantiën
Maarland NZ 22
3231 CE  Brielle
Telefoon  010 - 421 96 47
Mobiel     0655 - 88 67 55
info@westerduin-assurantien.nl


                 
                
Sitemap  |  Productie: LinkmasterMonkey.com  © 2019