zoeken

Welkom bij Westerduin Assurantiën

Voor verzekeringen, financieringen zonder problemen en met een goede service moet u bij Westerduin Assurantiën zijn.

Wij zijn een zelfstandig en onafhankelijk financieel adviesbureau. Goede service en bereikbaarheid staan hoog in het vaandel. Via onze volmachtkanalen kunnen we bij bijna iedere verzekeringsmaatschappij en geldverstrekker de goedkoopste en beste producten onderbrengen.

Verzekeringen, hypotheken, pensioenen en lijfrente. Het wordt er door de hedendaagse ontwikkelingen en veranderingen voor u niet overzichtelijker op. Bovendien wordt het aanbod alsmaar groter en worden er per product steeds meer verbeteringen aangebracht.

Voor u als verzekerde wordt het dan ook steeds moeilijker om het verzekeringspakket overzichtelijk te houden. Hier komt nu Westerduin Assurantiën in beeld. Het is aan ons de taak om uw verzekeringspakket weer in orde te maken, zodat u niet meer dubbel, onder- en/of oververzekerd bent.

Mocht u onverhoopt toch nog met een schade worden geconfronteerd, dan is het een geruststellende gedachte dat uw verzekeringsadviseur alle correspondentie voor u uit handen neemt. Dit is een zorg minder.

Voor iedere verzekeringnemer hebben wij nu een gratis digitale polismap, hierin kunt u 24/7 uw gegevens inzien, wijzigen melden, schade melden enz..
AllebedrijveninWesterduin Assurantiën
Maarland NZ 22
3231 CE  Brielle
Telefoon  010 - 421 96 47
Mobiel     0655 - 88 67 55
info@westerduin-assurantien.nl


                 
                
Sitemap  |  Productie: LinkmasterMonkey.com  © 2019